Autorijles Culemborg

Leuke en goede rijles in Culemborg

Autorijles Culemborg2018-10-04T12:06:58+00:00

Rijbewijs halen

Je rijbewijs halen is een bijzondere gebeurtenis in je leven. Rijschool Marcel Ousen heeft geen instructeur die naast je gaat zitten, maar een coach. Een persoon die het beste uit jezelf haalt. Marcel Ousen geeft autorijles in Culemborg en haalt zijn studenten ook op na school of als het lesrooster dat toelaat vóór school. Bijvoorbeeld bij Lek & Linge of KWC in Culemborg. In Culemborg zijn veel bijzondere verkeerssituaties zoals de Ovotonde. Bovendien ligt Culemborg vlak langs de meest
drukke verkeersader van Nederland, dus zul je regelmatig op de snelweg te vinden zijn. Elke keer opnieuw neem je afslag 13 naar Culemborg weer.

Marcel Ousen is geen onbekende in Culemborg. Hij heeft al een groot aantal cursisten hun rijbewijs in de Lekstad laten halen. De lessen worden gegeven in een Mercedes C-Klasse. Niet alleen omdat de auto heerlijk rijdt, maar ook omdat je beter les kunt nemen in een grotere auto, zodat makkelijker in een kleine auto kunt rijden. In Culemborg kun je niet je rijbewijs halen, dat gebeurt bij CBR in Tiel. Kom je uit Culemborg en wil je snel slagen voor je rijbewijs, laat je dan coachen door Marcel Ousen Rijschool.

Vraag een proefles aan

Snel je rijbewijs halen?

Al beginnen met rijlessen als je 16,5 bent? Wacht niet langer en schrijf je nu in.

Inschrijven