Rijbewijs halen

Bepaal je eigen tempo

Rijbewijs halen2018-10-22T07:08:09+00:00

Rijbewijs halen

Het roze pasje geeft je vrijheid, want een auto maakt je mobieler dan ooit. Wij adviseren onze cursisten om direct met hun theorie te beginnen. Het is voor jezelf prettig dat je weet wat de regels zijn en hoe je ze moet interpreteren, maar ook omdat de wachttijden bij het CBR oplopen plannen we vaak ook direct je praktijkexamen in. Dan hebben we een doel!

Bij rijschool Marcel Ousen is het mogelijk om in je eigen gewenste tempo te lessen. Als je het liefst zo snel mogelijk je rijbewijs wilt halen kun je ervoor kiezen om je in te schrijven voor een spoedopleiding (wij verrekenen hiervoor geen extra kosten). Als je rustig aan wilt beginnen met autorijden is dit ook mogelijk, je geeft zelf aan hoe lang je over de opleiding wilt doen.

Bekijk hier onze les mogelijkheden

Rijcoach in plaats van instructeur

Autorijles nemen bij Marcel Ousen betekent dat je zelf actief achter het stuur zit en zelf de verkeerssituaties moet overzien. Wij noemen ons ook geen instructeurs, maar coaches. We willen dat je het beste uit je jezelf haalt. Dat is het grote verschil: wij willen dat je zelfverzekerd achter het stuur zit, want dan ligt je rijbewijs binnen handbereik. 

Wacht niet langer en schrijf je nu in