Rijcoach Marcel

Met 16,5 jaar starten met je rijbewijs

Rijcoach Marcel2018-10-22T07:08:56+00:00

Faalangst weg

Niets is erger dan de angst om te zakken. Marcel Ousen is een ervaren rijcoach die zorgt dat jij met goede moed je examen in kunt gaan. Het is ook mogelijk om in samenspraak een faalangst examen aan te vragen. Dit examen duurt langer dan een gewoon praktijkexamen, namelijk 80 minuten. Het examen begint met een intakegesprek waarin je rustig je situatie als gevolg van faalangst kunt bespreken. De speciale aanpak heeft een goede invloed op de spanning en het leidt tot een realistischere prestatie tijdens het rijexamen.

Als je eenmaal op de weg bent en de spanning toe slaat, dan kun je een time-out aanvragen. Je mag er zelfs meerdere aanvragen als je dat graag wilt. Dat mag je helemaal zelf bepalen. Het kan ook zijn dat je examinator je een time-out geeft als hij/zij denkt dat je het nodig hebt.

Zelfvertrouwen

Marcel Ousen noemt zich geen instructeur, maar een rijcoach. Met reden. Hij traint je om je zelfverzekerd te voelen achter het stuur. Marcel gaat namelijk samen met jou voor hetzelfde doel: zorgen dat jij je rijbewijs haalt. “Rijles geven vind ik meer dan alleen een ‘vak’. Ik vind het ook erg leuk om te doen. Door een ontspannen sfeer te creëren merk ik dat leerlingen de handelingen sneller oppakken. Zo leert iedereen beter autorijden. Tijdens de lessen concentreer ik mezelf niet alleen op een praktijkexamen, maar ook op wat daarna komt. Ik vind het erg belangrijk dat je altijd zelfverzekerd de weg op gaat.”

Onze auto

Bij Marcel Ousen les je in de stijlvolle Mercedes-Benz C-Klasse. Wij hebben voor deze comfortabele en veilige auto gekozen, omdat hij precies aansluit op onze visie. Bovendien is autorijles krijgen in een grotere auto altijd goed, omdat je dan alles goed kunt overzien. De overstap van een grotere naar kleine auto is veel gemakkelijker dan andersom. Onze belangrijkste kernpunten zijn kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

Wij weten zeker dat je met een zeker gevoel in onze lesauto stapt. Ben je benieuwd en wil je bij rijcoach Marcel Ousen je rijlessen krijgen? Twijfel niet langer

Schrijf je in voor een gratis proefles

Je rijbewijs halen is een investering voor de toekomst!

Wacht niet langer en schrijf je nu in