Snel je rijbewijs halen

Binnen 3 maanden je rijbewijs? Een spoedopleiding is dan misschien iets voor jou

Snel je rijbewijs halen2018-10-22T07:12:47+00:00

Rijbewijs halen

Een spoedcursus om je rijbewijs te halen is mogelijk bij Marcel Ousen Rijschool. Een reguliere opleiding duurt gemiddeld 3 tot 4 maanden, maar wil je sneller je rijbewijs? Dan is een spoedopleiding misschien iets voor jou. Let er daarbij wel op dat het de bedoeling dat je elke dag gaat lessen en het liefst meerdere uren achter elkaar. Het moet dus wel passen in je agenda.

Dit moet je regelen voor een spoedopleiding
Een examen moet aangevraagd worden en CBR hanteert een wachtperiode waaraan moeilijk getornd kan worden. Het beste is om jezelf ongeveer 8 weken van te voren aan te melden via ons inschrijfformulier. Bij het vak ‘aanvullende informatie’ kun je invullen dat je jezelf wilt aanmelden voor een spoedopleiding. Zodra we jouw inschrijving hebben ontvangen bellen we je zo snel mogelijk voor verdere informatie en voor het maken van een afspraak voor een gratis intakeles.

Hoelang duurt zo’n spoedopleiding dan?

In theorie is het mogelijk om je rijbewijs in 10 dagen te behalen. Zorg er wel voor dat je jezelf op tijd aanmeldt, dan kan het praktijkexamen alvast ingepland worden. Wil je er iets langer over doen? Ook dat is geen enkel probleem. Je spreekt samen met je instructeur ruim van te voren af hoelang je wilt lessen. We moeten ook zorgen dat je het theorie-examen op tijd haalt.

Wij berekenen geen extra kosten voor onze spoedopleidingen!

Ik wil meer weten over de spoedopleiding